zaterdag 28 oktober 2017

Het bos & de knutselnamiddag

Vrijdag 27 oktober trokken we met de klas naar het bos. We zagen er verschillende bomen zoals de berk, beuk en eik. We telden ook de jaarringen van een boom. We vonden een kazerne midden in het bos. Onze wandeling eindigde in het speelbos. Even hebben we moeten schuilen in de buis voor de regen, maar dan was de zon van de partij voor een toffe voormiddag in het speelbos. De kinderen hebben er een uur geravot en ik heb nooit moeten tussen komen voor een ruzie, gevecht,... Ze speelden mooi samen en trokken van het ene kamp naar het andere.
Jullie zullen wel gemerkt hebben aan de kleren dat het super leuk was. Een echte ravot voormiddag.
Op de wip en het palenparcours hebben we onze grenzen getest. Onze stoere kerels en meiden waagden hen allemaal aan het parcours. Wat super dat de stoere kerels en meiden soms niet zo stoer zijn of ze wel zeggen. ;) Maar iedereen heeft het gedurfd, een pluim voor de klas.

In de namiddag stond er een knutselnamiddag voor de boeg. De kinderen konden zich van het ene in het andere knutselwerkje storten. De mama van Jorre kwam om pompoenen te versieren. Wauw! Met een echte boormachine en hamers mogen werken. Ook de mama van Erin en de oma van Elisa kwam helpen (juf Monique). Dank je wel, voor de vele hulp. Zo hebben onze kapoenen een fantastische laatste dag achter de rug.

Prettige herfstvakantie!

Juf Eline

Foto's vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten